Om Örementhus


Det är en del av din trygghet

I mer än 30 år har vi byggt skräddarsydda stenhus med hög kvalitet efter kundernas önskemål och förutsättningar.

Vår starka drivkraft och ambition är att lämna över hem med hög komfort och kvalitet till våra kunder i vilka de ska känna sig trygga och nöjda och kunna leva och bo i utifrån deras situation och livsstil i många år. En investering för framtiden.


Nedan finner ni ett urval av intressanta frågor från våra kunder, med svar.

Vad gör ni för att vara unika? Vi är unika i sig för det finns bara ett Örementhuskontor i Sverige, dvs i Skåne, Eslöv och vi som jobbar här gör allt vi kan för att kunderna ska känna sig trygga med oss, från den första kontakten till färdigt hus. Vår produkt, våra leverantörer och entreprenörer är tillgångar som andra hustillverkare också nyttjar, och det kan vi förstå då det är hög kvalitet på dessa. Hög service, bra priser och hög kvalitet är de faktorer som alltid är av stor betydelse och det känner de flesta företag till idag. Kunderna är medvetna och krävande på ett bra sätt där vi ständigt utvecklas för att bemöta deras önskemål och krav. Det pressar oss till att vara flexibla, uppdaterade och lyhörda.

Hur ser er målsättning ut? Vår målsättning är att sälja minst 25 st hus per år och att våra kunder blir våra ambassadörer, d v s så nöjda med sina hus att de mer än gärna rekommenderar oss i framtiden och ev bygger med oss igen. Vi lägger även stor vikt vid att vår personal mår bra, trivs och har roligt på jobbet.

Vilken strategi har ni? -Prisvärda hus? -Hög kvalite? -God service? Vår strategi är givetvis att försöka tillgodose alla tre ovanstående. En strategi är att vi har tagit fram 10 st prisvärda nyckelfärdiga typhus från 2,2 till 2,5 miljoner sek på totalentreprenad där vi bibehåller hög kvalitet och god service.

Vad kostar en 1,5 plans villa på ca 150 kvadratmeter? Från ca 16 000:-/m².

Hur ser er positionering ut på marknaden? Vi är starka på marknaden i Skåne, framförallt på västra sidan och tillsammans med vårt systerbolag Haaks Stenhus är vi marknadsledande på att bygga stenhus i Skåne.

Vad är er affärside? Vår affärsidé som hustillverkare är att vi skapar personliga och trygga hem med sunda inomhusmiljöer och tilltalande exteriörer åt våra kunder byggda i lättbetong, ett naturligt, energisnålt och nästintill underhållsfritt material.